Logo - Fundusze Europejskie Infrastruktura i Środowisko Logo Unii Europejskiej - Fundusz spójności

NABÓR NA STANOWISKO ASYSTENTA ZARZĄDU

Aktualności 20.02.2020

Katowicka Infrastruktura Wodociągowo-Kanalizacyjna Sp. z o.o. zajmuje się zarządzaniem oraz rozwojem infrastruktury wodociągowo-kanalizacyjnej w Katowicach.

Obecnie Spółka poszukuje osoby na stanowisko:

Asystent Zarządu

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za obsługę sekretariatu oraz prowadzenie spraw Zarządu i Rady Nadzorczej Spółki.

Opis stanowiska:

• zarządzanie administracją biura i korespondencją,
  • prowadzenie spraw administracyjnych Zarządu Spółki z o.o. oraz Rady Nadzorczej,
  • koordynowanie obiegu dokumentów i zapewnienie właściwego przepływu informacji między Zarządem a pozostałymi pracownikami,
  • organizacja i koordynacja kalendarza Zarządu,
  • profesjonalna obsługa gości biura Zarządu,
  • organizacja spotkań wewnętrznych i zewnętrznych oraz podróży służbowych,
  • realizowanie bieżących zadań zlecanych przez Prezesa Zarządu,
  • współtworzenie pozytywnego wizerunku firmy,
  • prowadzenie korespondencji,
  • pomoc w prowadzeniu spraw kadrowych.

Wymagania:

• niezbędne, minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • wykształcenie wyższe,
  • praktyczna znajomość pakietu MS Office (Word, Excel, Power Point),
  • znajomość obsługi podstawowych urządzeń biurowych (ksero, faks, skaner, itp.),
  • wysoka kultura osobista i doskonale rozwinięte umiejętności interpersonalne,
  • doskonała organizacja pracy i ustalania priorytetów;
  • samodzielność i wysoki poziomu zaangażowania w wykonywaną pracę,
  • dokładność i sumienność,
  • prawo jazdy kategorii „B”

Oferujemy:

• umowę o pracę na czas określony w dynamicznie rozwijającej się firmie

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)
na adres: praca@kiwk.katowice.pl

Oferty powinny zawierać klauzulę: ”Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb związanych z procesem rekrutacji (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z 10.05.2018 r.)”.

Klauzula informacyjna

Informacja Administratora danych – pracodawcy, zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych przetwarzanych w ramach procesu rekrutacji jest Katowicka Infrastruktura Wodociągowo-Kanalizacyjna Sp. z o.o., z siedzibą w Katowicach przy ul. Wandy 6, tel. +48 (32) 350 -09-75 (centrala), e-mail: kiwk@kiwk.katowice.pl, jako pracodawca.
  2. Została wyznaczona osoba do kontaktu w sprawie przetwarzania danych osobowych, adres e-mail: iod@kiwk.katowice.pl
  3. Pani/Pana dane osobowe w zakresie wskazanym w przepisach prawa pracy będą przetwarzane w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego, natomiast inne dane, w tym dane do kontaktu, na podstawie zgody, która może zostać odwołana w dowolnym czasie.
  4. Jeżeli w dokumentach zawarte są dane, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO konieczna będzie Pani/Pana zgoda na ich przetwarzanie, która może być odwołana w dowolnym czasie.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą ujawniane osobom upoważnionym przez administratora danych osobowych, wskazanym do prowadzenia procesu rekrutacji.
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji, tj. 4 miesiące.
  7. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do sprzeciwu (wobec przetwarzania w zakresie celów objętych prawnie uzasadnionym interesem administratora), prawo do usunięcia danych osobowych i wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych w zakresie wynikającym z art.221 Kodeksu pracy jest niezbędne, aby uczestniczyć w postępowaniu rekrutacyjnym. Podanie przez Panią/Pana innych danych jest dobrowolne.
  9. Pani/Pana dane osobowe nie będą wykorzystywane do zautomatyzowanego podejmowania decyzji ani profilowania, o którym mowa w art. 22 rozporządzenia.